MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 27. 10. 2021.

Zaostali paketić za Međunarodni dan starijih osoba

Ne zaboravljamo na naše korisnike gdje god da jesuNe zaboravljamo na naše korisnike gdje god da jesuSjećate se kako smo, za Međunarodni dan starijih osoba, pripremili, a potom i dostavili paketiće našim starijim korisnicima? Pisali smo o tome ovdje.

E pa neki od njih u vrijeme dostavljanja, iz opravdanih razloga, nisu bili u svojim kućama. Tako je "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić svoj posjet Ženskoj udruzi "Izvor", o čemu smo pisali ovdje, u srijedu, 27. X. 2021. godine, odlučila, usput, iskoristiti i za dostavljanje jednog zaostalog paketića.

Na jednoj klupi na osječkom Jugu 2 pripremljeni paketić uručila je "Oazinoj" korisnici Mariji. Belomanastirki koja u Osijeku, iz više razloga, boravi kod kćeri.

Igrom totalnog slučaja, Vesna je i Marijina prva komšinica u Belom Manastiru pa joj je, uz paketić, donijela grožđe ubrano u Marijinoj bašti i uvjerila ju da se za kuću i okućnicu ne brine. Za šta služe komšije, a i "Oazini" volonteri.

Marija se razveselila i paketiću i grožđu, ali i tome da se netko brine i o njenoj kući, kad već ona trenutno ne može.

Još jednom se pokazalo da s toliko malo možemo nekoga razveseliti toliko puno.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok