MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 10. 09. 2021.

"Oazine" zabavne radionice za djecu

Igrao se i 'Bingo'Igrao se i 'Bingo'(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 10. IX. 2021. godine, u "Oazinim" prostorijama, održana je prva od najavljenih "Oazinih" zabavnih radionica za djecu, u sklopu projekata "Prevencija nasilja kroz igru i zabavu" i "Ekopatrola", financiranih sredstvima Grada Belog Manastira.

Radionici je prisustvovalo četvero djece: Dorotea, Franka, Iris i Matko koji su, uz dežurnu zaposlenicu Anu, proveli u igri i zabavi gotovo dva sata.

Prvi dio radionice bio je namijenjen kreativnom radu, i to izradi narukvica prijateljstva kao simbolom početka radionica i početka novih prijateljstava.

Nakon šarenih i vedrih narukvica, sudionici su se zabavljali društvenom igrom "Bingo", gdje se izvlačeći brojeve dođe do pobjede. Kao i u svakoj igri, tako je i u ovoj bilo pozitivnog rivalstva, a pobjednik je nagrađen bombonima. No, djeca su samo djeca i pojeli su ih zajedno do kraja radionice, tako da su zapravo svi bili na dobitku, a najbolje od svega bilo je veselo druženje.

Pozivamo svu osnovnoškolsku djecu da dođu petkom od 17 do 19 sati u Društveni centar na "Oazine" zabavne radionice namijenjene baš njima.

Pročitano 57 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok