MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 09. 09. 2021.

Druženje uz društvene igre

Katarina, Klara, Ana i Greta igraju 'Rummikub'Katarina, Klara, Ana i Greta igraju 'Rummikub'I ovog četvrtka, 9. IX. 2021. godine, kao i svakog prethodnog, u "Oazinim" prostorijama, održalo se druženje osoba starije životne dobi uz društvene igre.

S vjernim korisnicama Gretom i Klarom, društvenu igru "Rummikub" zaigrale su i "Oazine" zaposlenice Ana i Katarina. Iako trenutno najpopularnija, i korisnicama najzabavnija, "Rummikub" nije jedina društvena igra koja se može zaigrati na ovim druženjima budući da "Oaza", "u ponudi", ima i druge igre.

Druženje, svakog četvrtka od 16 do 18 sati, odvija se u sklopu programa "Dostojanstveno starenje" koji je financiran sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Pročitano 97 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok