MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 07. 09. 2021.

Sastanak "Oazinog" programskog tima

Četvrta članica tima je na zasluženom godišnjem odmoruČetvrta članica tima je na zasluženom godišnjem odmoruU utorak, 7. IX. 2021. godine, održan je još jedan sastanak "Oazinog" programskog tima za programe "Volontiraj i ti" i "Dostojanstveno starenje", financiranih sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava i socijalne politike.

Sastanku na otvorenom prisustvovale su tri članice Sandra, Ana i Katarina, dok je četvrta članica na zasluženom godišnjem odmoru.

Teme su, kao i obično, bile vezane za navedena dva programa, odnosno za aktivnosti koje se trenutno provode i probleme koji se usput javljaju, kao i o nadolazećim aktivnostima koje "Oazu" čekaju do kraja godine.

U fokusu je bila manifestacija "Hrvatska volontira", kao i dogovorena donacija 100 jelonoša Gradskom društvu Crvenog križa Beli Manastir koji bi u skorije vrijeme trebao započeti s podjelom besplatnih toplih obroka socijalno ugroženim sugrađanima, što je nekad radila "Oaza".

Razgovaralo se još o dječjim radionicama, izletima, druženju sa starijima, posjetu jednoj izložbi i drugo. I tako, iz teme u temu, protekao je još jedan sastanak.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok