MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 07. 09. 2021.

Likovno-kreativne radionice

Mirjana, Ana, Jadranka i JelisavkaMirjana, Ana, Jadranka i JelisavkaU utorak, 7. IX. 2021. godine, u "Oazinom" dnevnom boravku održana je još jedna u nizu likovno-kreativnih radionica iz programa "Dostojanstveno starenje", financiranog od strane Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Radionica, namijenjena svim zainteresiranim i znatiželjnim korisnicama, kao i obično, održana je u vremenu od 18 do 20 sati. Ovoga puta radionici su, uz voditeljicu Anu, prisustvovale i Jadranka, Jelisavka i Mirjana, dok su druge korisnice iz raznoraznih razloga bile odsutne.

Iako je ekipa bila u manjem broju, radionica nije izgubila na šarmu i efikasnosti, tako da je i ovog puta bilo rada i druženja uz osvježenje i finu proju s bundevom.

Ovog puta završavali su se radovi prethodne radionice te se odradila prva, pripremna faza za oslikavanje svilenih marama što je tema sljedeće radionice.

Uz pretresanje novosti proteklog tjedna i velike fišijade od subote, došao je kraj još jedne radionice.

Pročitano 82 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok