MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 26. 08. 2021.

Druženje osoba starije životne dobi

Uigrana ekipa - Ana, Mara, Greta i KlaraUigrana ekipa - Ana, Mara, Greta i KlaraDruženja četvrtkom, u "Oazinim" prostorijama, od 16 do 18 sati, po programu "Dostojanstveno starenje" koji je financiran sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijale politike, namijenjena su osobama starije životne dobi.

Ovog četvrtka, 26. VIII. 2021. godine, na druženju su bile prisutne uvijek dobro raspoložene Mara, Greta i Klara, "Oazine" najvjernije igračice društvenih igara, koje su, uz zaposlenicu Anu i društvenu igru "Rummikub", provele zajedno dva ugodna sata.

Druženje, koje može biti i uz neku drugu društvenu igru koju "Oaza" nudi, kao što su karte, domino, mlin, "Čovječe, ne ljuti se", monopol i sl., neizostavno je popraćeno kavom i sokom, kao i ćaskanjem i "prebiranjem" po "čaršijskim" novostima i događanjima.

Tako je bilo i ovoga puta, red priče, red igre i druženju je došao kraj.

Do izvještaja sljedećeg druženja, srdačno vas pozdravljamo!

Pročitano 87 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok