MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 17. 08. 2021.

Sastanak programskog tima u Osijeku

Sastanak se održao u Centru za mir, nenasilje i ljudska prava - OsijekSastanak se održao u Centru za mir, nenasilje i ljudska prava - OsijekU utorak, 17. VIII. 2021. godine, s početkom u 12:45 sati, održan je kratak sastanak programskog tima programa "Dostojanstveno starenje".

Na sastanku su bile: Natalija Havelka, pravnica i izvršna direktorica Centra za mir, nenasilje i ljudska prava – Osijek, koji je partner "Oaze", pravnica Ivana Perkušić iz Centra za mir i, ispred "Oaze", Vesna Nedić, voditeljica spomenutog programa.

Na sastanku je bilo riječi o nastavku pružanja besplatne pravne pomoći zainteresiranim osobama iz Belog Manastira, kao i iz ostalih dijelova Baranje. Bilo je riječi i o organiziranju druge javne tribine o prevenciji zloupotrebe ugovora o dosmrtnom/doživotnom uzdržavanju starijih osoba i o nužnosti borbe protiv nasilja nad starijim osobama, koju će održati "Oazin" partner na programu Centar za mir. Održavanje tribine planira za kraj rujna ili početak listopada 2021. godine.

Program "Dostojanstveno starenje" financira Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava i socijalne politike.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok