MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 17. 08. 2021.

Likovno-kreativne radionice

Ana, Jadranka, Jelisavka i MirjanaAna, Jadranka, Jelisavka i MirjanaU utorak, 17. VIII. 2021. godine, u vremenu od 18 do 20 sati, održana je "Oazina" likovno-kreativna radionica prema programu "Dostojanstveno starenje", financiranom sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Radionica je, kao i obično, održana u "Oazinim" prostorijama uz prisustvo tri korisnice Jadranke, Jelisavke i Mirjane te voditeljice Ane. Broj korisnica je zbog godišnjih odmora nešto manji, ali to ništa ne oduzima od šarma i kreativnosti radionice.

Kao što uvijek i naglašavamo, na ovim radionicama, osim likovno-kreativnog dijela, važno je i međusobno druženje, a tako je bilo i ovoga puta. Pričalo se o proteklom vikendu koji je za jednu od korisnica bio važan jer joj se oženio nećak pa je glavna tema bila vezana uz taj radosni događaj.

I tako je u dobrom raspoloženju protekla još jedna radionica.

Pročitano 87 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok