MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 12. 08. 2021.

Druženje uz društvene igre

Ana, Klara, Mara i GretaAna, Klara, Mara i GretaU četvrtak, 12. VIII. 2021. godine, u prostorijama "Oaze" nastavljeno je druženje osoba starije životne dobi po programu "Dostojanstveno starenje", financiranom sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Druženju su, kao i obično, prisustvovale tri "Oazine" vjerne korisnice Greta, Klara i Mara koje s nestrpljenjem čekaju četvrtke i druženja uz društvenu igru "Rummikub".

Točne kao "švicarski sat", u 16 sati sjedaju za igraći stol, zaboravljaju svakodnevne brige i prepuštaju se užitku koji ova igra pruža. Budući da tijek igre zavisi o kombinacijama poteza, igra je jako dobra za koncentraciju, ali ujedno i za opuštanje.

Kažu da ova igra združuje ljude što potvrđuje i ovaj naš primjer, gdje se igrački tim od tri korisnice, zajedno s četvrtom dežurnom "Oazinom" zaposlenicom Anom, natječe i zabavlja. Ujedno se druže, šale, razmjenjuju životna iskustva, kao i poneki recept.

Sve u svemu, ova druženja četvrtkom od 16 do 18 sati, uz mogućnost igranja različitih društvenih igara, pružaju dobru zabavu i povezuju ljude.

Pročitano 393 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok