MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 13. 07. 2021.

"Oazine" likovno-kreativne radionice

Tema radionice bila je izrada narukvicaTema radionice bila je izrada narukvicaU utorak, 13. VII. 2021. godine, od 18 do 20 sati, u "Oazinom" dnevnom boravku, u sklopu programa "Dostojanstveno starenje" financiranog od strane Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, održana je još jedna likovno-kreativna radionica.

Radionici su prisustvovale tri korisnice: Jadranka, Jelisavka i Mirjana koje su, zajedno s voditeljicom Anom, pored zaista vrelog popodneva, umjesto kupanjem i sunčanjem, bile zaokupljene temom radionice, a to je, ovaj put, bila izrada narukvica.

Tema se nadovezala na prošlotjednu radionicu kada su korisnice razgledavale i razvrstavale materijale, odnosno šarene trakice, gumice i perlice od kojih su ovoga puta nastajale lijepe, neobične narukvice. Narukvice koje su, prema riječima korisnica, uglavnom namijenjene dragim osobama – kćerima i unukama. Pa zar to nije lijepo?

I tako su, uz malo rada i nešto priče i druženja, naše korisnice radionicu privele kraju i zadovoljne urađenim krenule kući uz dogovor za sljedeće druženje.

Umjesto kupanja - izrada narukvicaUmjesto kupanja - izrada narukvica

Pročitano 146 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok