MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 13. 07. 2021.

Sastanak "Oazinog" programskog tima

Vesna, Ana, Katarina, SandraVesna, Ana, Katarina, SandraU utorak, 13. VII. 2021. godine, od 9 do 13 sati, održan je još jedan sastanak "Oazinog" programskog tima za programe "Volontiraj i ti" i "Dostojanstveno starenje", financirane sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Sastanku, na terasi u dvorištu jedne od zaposlenica, prisustvovale su: Ana, Katarina, Sandra i Vesna. Imao je više točaka, a započeo je raspravom o proteklom "Oazinom" strateškom planiranju, kao i pregledom događanja, sastanaka, konferencija i seminara u periodu od zadnjeg sastanka.

Uslijedile su novosti vezane uz spomenute programe, njihovo provođenje, aktivnosti i problematika. Pregledom dosadašnjih aktivnosti, konstatirano je da se provedba uglavnom odvija po planu i programu te da nema nekih većih odstupanja s obzirom na vrelo ljeto i "Oazine" korisnike starije životne dobi.

Potom se podrobno razgovaralo o novim raspisanim natječajima i "Oazinim" mogućnostima prijavljivanja na njih.

Na kraju, bila je točka "razno" u kojoj se razgovaralo općenito o "Oazinim" trenutnim i nadolazećim aktivnostima.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok