MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 19. 03. 2021.

Sastanci programskog tima

Sastanak uživo...Sastanak uživo...U petak, 19. III. 2021. godine, u "Oazinim" prostorijama, s početkom u 10:00 sati, održani su sastanci "Oazinog" programskog tima za programe "Volontiraj i ti" i "Dostojanstveno starenje".

Članice programskog tima: Ana, Katarina, Sandra i Vesna razgovarale su o aktivnostima koje su provedene u periodu od posljednjih sastanaka, o čemu smo pisali ovdje i ovdje.

U sklopu programa "Volontiraj i ti" krenula je organizacija volonterske pomoći u učenju, odnosno besplatne instrukcije iz matematike osnovnoškolskoj djeci iz socijalno i materijalno ugroženih obitelji, kao i inkluzivno volontiranje u vidu pomoći osobama starije životne dobi na području Grada Belog Manastira. U sklopu istog programa, u ovom periodu, ankete o volontiranju odnesene su belomanastirskim srednjoškolcima od prvog do trećeg razreda Gimnazije Beli Manastir, Prve srednje škole Beli Manastir te Druge srednje škole Beli Manastir.

U sklopu programa "Dostojanstveno starenje" razgovaralo se najviše o letku koji se priprema za tiskanje, a tiče se informiranja i savjetovanja kod sklapanja ugovora o dosmrtnom/ doživotnom uzdržavanju starijih osoba te nužnosti borbe protiv nasilja nad starijim osobama.

Besplatno pružanje pravne pomoći i dalje nastavlja Centar za mir, nenasilje i ljudska prava – Osijek o čemu se detaljnije može pronaći u sljedećem članku.

Članice programskog tima razgovarale su i o daljnjim aktivnostima ovih dvaju programa, ali i o aktualnim temama vezanima za rad s korisnicima, seminarima, predavanjima i slično.

...poštujući sve epidemiološke mjere....poštujući sve epidemiološke mjere.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok