MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 26. 01. 2021.

"Dostojanstveno starenje": Besplatna pravna pomoć

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

"Oaza" u partnerstvu s Centrom za mir, nenasilje i ljudska prava – Osijek od početka 2021. godine provodi program "Dostojanstveno starenje". Taj program financira Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike (opširnije OVDJE).

Centar za mir i dalje pruža besplatnu pravnu pomoć putem besplatnog telefona svaki radni dan od 9 do 14 sati za sve građane kojima je potrebna takva vrsta pomoći. Kad se steknu uvjeti za rad u zatvorenim prostorima, Centar će svake srijede od 9 do 11 sati stranke primati i u prostorijama "Oaze" u Belom Manastiru, Ulica J. Antala 3.

Za korisnike "Oazinog" projekta "Dostojanstveno starenje", kao i za osiromašeno baranjsko stanovništvo, ta socijalna usluga veoma je bitna jer im omogućuje da bez plaćanja dobiju pravni savjet.

Besplatni telefon: 0800-900-880 i e-mail: bpp@centar-za-mir.hr

Pročitano 109 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok