MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 01. 09. 2020.

Volontiranje – važna društvena mreža!

Hrvatski centar za razvoj volonterstva organizira desetu kampanju "Hrvatska volontira" i poziva organizatore volontiranja na prijavu aktivnosti!

Kampanja "Hrvatska volontira" održat će se od 23. do 26. rujna 2020.

Hrvatski centar za razvoj volonterstva i volonterski centri u Hrvatskoj organiziraju desetu kampanju "Hrvatska volontira" kako bi istaknuli potencijal za društveni razvoj koji se oslobađa volontiranjem, kada se povežu građani i organizacije iz civilnog, javnog i poslovnog sektora. Poveznica na kampanju nalazi se OVDJE, a o temi kampanje može se pročitati OVDJE.

Nacionalnom kampanjom "Hrvatska volontira" želi se ukazati na značaj volontiranja za razvoj suvremenog demokratskog društva u kojem svaki pojedinac ima pravo i odgovornost dati svoj doprinos i u kojem se takav doprinos cijeni.

Na sudjelovanje u kampanji pozvane su sve neprofitne organizacije – organizatori volontiranja, da organiziraju volonterske aktivnosti koje će donijeti dobrobit za zajednicu u kojoj djeluju.

Svoje volonterske aktivnosti neprofitne organizacije – organizatori volontiranja mogu upisati u online-aplikaciju: www.hrvatska.volontira.vcz.hr do 18. rujna 2020. godine. Unesene aktivnosti bit će objedinjene i dostupne svim građanima na nacionalnoj razini.

Kontakt za medije: Udruga za razvoj civilnog društva SMART,
Marta Hauser,
marta@smart.hr, 051-332-750, 051-586-551.

Ovim putem pozivaju se i potiču svi mediji da se i ove godine uključe i poprate ovu nacionalnu kampanju te objave najavu manifestacije. Organizatori vjeruju da će se kroz veliki broj organizacija, akcija i volontera te veliki broj svih uključenih u manifestaciju prikazati i snaga težnji u izgradnji humane i aktivne zajednice.

Dodatne informacije o prošlogodišnjoj kampanji pronađite na sljedećim poveznicama:

  • izvještaj Hrvatska volontira 2019. – OVDJE (na 41. stranici opisana je "Oazina" volonterska akcija),
  • dokumentarni film o kampanji – OVDJE.
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok