MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 24. 05. 2020.

Zahvala Boška Beuka

U posljednjih mjesec dana na ovoj web-stranici objavili smo tri vijesti o Bošku Beuku, koji živi u Španjolskoj, a nastupa u više evropskih zemalja:

U sve tri ubacili smo poveznice na Boškove pjesme. U prvom članku na novu pjesmu "Pasará y pasará el dolor" ("Proći će i proći će bol"), u drugom na tu istu pjesmu, ali u izvođenju skupine "Bosko Beuk & Amigos (Bárbara, Branislava, Anthony y Fausto)", a u trećem na "Posljednju sonatu Belog Manastira".

I ranije smo pratili Boškove nastupe u Jagodnjaku i Belom Manastiru u rijetkim prilikama kad je nastupao u svom zavičaju. Tim povodom Boško nam je zahvalio ovim riječima:

"Zahvaljujem se iz sveg srca Oazi iz Belog Manastira, njenom osoblju, članovima i uredniku web-stranice na svesrdnoj podršci oko mojih aktivnosti u posljednje vrijeme. Lijep je osjećaj biti nezaboravljen u kraju odrastanja, školovanja, stasanja u zrelost. U kraju gdje sam se formirao kao umjetnik i sa sobom ponio dio uspomena koje kontinuirano unosim u svoje pjesme. Iako su na stranom jeziku, onaj ko poznaje Baranju može osjetiti boje, miris i toplinu Baranje. Zahvaljujem se i pozdravljam sve drage, poznate mi osobe u Baranji i nadam se da ćemo u nekom od sljedećih mojih dolazaka upriličiti druženje uz veče pjesama i poezije".

O Bošku Beuku može se pročitati opširan članak na sr-Wikipediji (ovdje).

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok