MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 09. 05. 2020.

Facebook Concierto Boška Beuka

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

U nedjelju, 10. V. 2020. godine, s početkom u 18 sati, održat će se Facebook Concierto Boška Beuka, koji će moći pratiti svi koji to žele preko Boškove FB-stranice (Bosko Beuk). Koncert se održava u sklopu Internetskog festivala u danima izolacije španjolskog grada Oropesa del Mar.

Prije pet dana (4. V. 2020), pod naslovom "Bosko Beuk & Amigos (Bárbara, Branislava, Anthony y Fausto)", na YouTubeu objavljena je pjesma "Pasará y pasará el dolor" – "Proći će i proći će bol". Pjesma je posvećena svim ljudima pogođenim pandemijom koronavirusa, koji su željni pažnje i ljubavi. Uz pjesmu, Boško je napisao i ovo:

- Mi pjevači iz različitih zemalja želimo vam dati do znanja da smo uz vas na ovaj način. Kvintet: Bárbara Breva, Castellón (Španjolska), Branislava Podrumac, Beograd (Srbija), Faustino Lopez Catalina, Vigo / Oropesa del Mar (Španjolska), Anthony Viana, Venezuela, i Boško Beuk, Oropesa del Mar / Castellón.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok