MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 07. 02. 2020.

"Nova znanja – nove prilike": uloga HZZ-a Osijek

Regionalni ured HZZ-a u OsijekuRegionalni ured HZZ-a u OsijekuU petak, 7. II. 2020. godine, u Regionalnom uredu Osijek Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (HZZ), "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić imala je sastanak s voditeljicom Odjela za tržište rada Ankicom Vučković i savjetnicom Kristinom Filipović.

Sastanak je upriličen zbog predstavljanja projekta "Nova znanja – nove prilike". Nositelj projekta je Udruga žena Vukovar, a "Oaza" je na njemu partner za Osječko-baranjsku županiju.

Uloga Regionalnog ureda Osijek bit će da animira dugotrajno nezaposlene osobe s područja Osječko-baranjske županije kako bi se uključile u taj projekt, kroz koji se mogu besplatno osposobiti za voditelja izrade i provedbe projekata financiranih iz EU. Opširnije o projektu može se pročitati OVDJE.

Projekt "Nova znanja – nove prilike" započeo je 18. X. 2019. i trajat će 18 mjeseci, do 18. IV. 2021. godine. Provodi se u četiri županije: Virovitičko-podravskoj, Požeško-slavonskoj, Osječko-baranjskoj i Vukovarsko-srijemskoj. Odobren je iz poziva "Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina" UP.02.1.1.06. Financira se sredstvima Europske Unije u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. iz sredstava Europskog socijalnog fonda u stopostotnom iznosu.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok