MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 31. 01. 2020.

Promocija zbirke "Prošlo me je" Branka Krušića

Davorin Taslidžić, Branko Krušić, Edo JurićDavorin Taslidžić, Branko Krušić, Edo Jurić(Fotoalbum BaranjaMedije može se vidjeti ovdje)

U petak, 31. I. 2020. godine, s početkom u 19:30 sati, u sklopu manifestacije "Noć muzeja u Belom Manastiru", u Etnološkom centru baranjske baštine predstavljena je pred pedesetak posjetilaca zbirka pjesama "Prošlo me je" Branka Krušića iz Belog Manastira (rođenog 1949. godine u Čemincu).

Zbirku su izdali Centar za kulturu Grada Belog Manastira i Foto-kino klub "Baranja-film". Uz autora, u promociji su učestvovali Edo Jurić, ravnatelj Centra za kulturu, i Davorin Taslidžić, ravnatelj Zavoda za baranjsku povjesnicu. Na 44 stranice objavljeno je 56 Krušićevih pjesama, uz "Bilješku o piscu" (str. 5) i "Predgovor" (str. 6) koji je napisala Sahide Kučera, prof.

Na predstavljanju zbirke, s malo treme, autor je nekoliko svojih pjesama i otpjevao te odsvirao na gitari, što je publika nagradila posebnim pljeskom. Krušić je, inače, otprije poznat kao čovjek koji u svoje slobodno vrijeme ima nekoliko ljubavi pa su ga Belomanastirci mogli javno upoznati kao pjesnika, pjevača, gitarista, slikara, kipara…

Publika na promocijiPublika na promocijiNa OVOM fotoalbumu mogu se vidjeti fotografije s Krušićeve prve samostalne fotografsko-kiparske izložbe pod naslovom "Portret života", otvorene 6. IX. 2019. godine u izložbenom prostoru belomanastirskog Centra za kulturu.

(Izvor i foto: Rajko Cicak, FB BaranjaMedija)

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok