MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 11. 01. 2020.

Denis Tomašević opet belomanastirski najsportaš

Diana Tomašević - pehar za brata DenisaDiana Tomašević - pehar za brata Denisa(Fotoalbum BaranjaMedije može se vidjeti ovdje)

Na kraju prošle (30. XII. 2010) i početkom ove godine (11. I. 2020) Športska zajednica Osječko-baranjske županije (OBŽ) i Zajednica športskih udruga (ZŠU) Grada Belog Manastira proglasile su najbolje sportaše i sportske klubove u 2019. godini.

Klupske godišnjice
Športska zajednica OBŽ dodijelila je priznanja i nagrade osvajačima medalja na prošlogodišnjim europskim i svjetskim prvenstvima, kao i klubovima koji obilježavaju jubilarne godišnjice rada. Od baranjskih klubova posebna priznanja za 90 godina rada dobili su nogometni klubovi "Borac" iz Kneževih Vinograda, "Hajduk" iz Popovca i "Polet" iz Karanca, dok je za 60 godina rada isto priznanje dobio i NK "Petlovac" (opširnije vidjeti OVDJE).

Najbolji sportaši
Zajednica ŠU Grada Belog Manastira za najbolju sportašicu proglasila je Mateu Vidović (24 godine), članicu Gimnastičkog društva (GD) Beli Manastir, koja se takmiči u C-programu sportske gimnastike. Za najboljeg sportaša već šesti put proglašen je član hrvatske juniorske reprezentacije u streljaštvu Denis Tomašević iz Bolmana. Njegov najveći uspjeh u 2019. godini bio je plasman na svjetsko prvenstvo održano u Pekingu.

Najbolji sportski kolektiv Grada Belog Manastira za 2019. godinu je Ženski odbojkaški klub (ŽOK) Baranja, koji nastupa u 3. Slavonskoj ligi, u kojoj je u jesenskom dijelu osvojio prvo mjesto.

Perspektivni sportaši
Nagrađeni su i perspektivni mladi sportaši, sportašice i jedan kolektiv: Jelena Grgić (13 godina; GD Beli Manastir), Helena Habi (12 g.; GD Beli Manastir), Korina Molnar (7 g.; GD Beli Manastir), Marta Jakobfi (12 g.; Karate-klub Beli Manastir), Buga Marija Kovač (14 g.; ŽRK Baranja), Darko Tomašević (Streljačka udruga "Mars", danas Streljački klub "Bolman"), Jakov Dedić (11 g.; NK Osijek) te ŽOK Baranja (U13).

Belomanastirski sportski volonteri
Predstavljeni su i pojedinci koji su svojim volonterskim radom zaslužni za razvoj sporta na području Grada Belog Manastira: Igor Jakobfi, Vlasta Kajtar, Milan Kamenar, Davor Mucić i Tomislav Rešicki.

Ostatak Baranje
Priznanja su dobili jedan klub (HNK "Grabovac") i sportski funkcioneri iz drugih dijelova Baranje: Mladen Božić (Beli Manastir), Vladimir Đukić (Kneževo), Stjepan Kalčić (Luč), Atila Kiš (Vardarac), Zoltan Kovač (Novi Bezdan), Davor Marušić (Mece), Stevo Mlinarević (Bolman), Boris Novak (Darda), Dragan Novaković (Jagodnjak), Dominik Piskač (Branjina) i Mikloš Radićev (Batina). Športska zajednica OBŽ dodijelila je plaketu kao priznanje za veliki doprinos sportu na području Županije i Ivanu Dobošu, bivšem belomanastirskom gradonačelniku.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok