MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 29. 09. 2019.

Svečano otvoreni 22. Dani kulture Srba

Svečano otvaranje u Etnološkom centruSvečano otvaranje u Etnološkom centru(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U nedjelju, 29. IX. 2019. godine, s početkom u 19 sati, u zajedničkoj organizaciji "Prosvjetinog" Koordinacionog odbora Istočna Slavonija, Baranja i Zapadni Srem (ISBZS) i Pododbora SKD-a "Prosvjeta" Beli Manastir, svečano su otvoreni 22. Dani kulture Srba ISBZS. Prisutnima su se obratili Dejan Jeličić, predsjednik Pododbora Beli Manastir, Tihomir Sekeruš, predsjednik Koordinacionog odbora ISBZS, te Slobodan Živković, generalni sekretar SKD-a "Prosvjeta", koji je i otvorio Dane.

U programu su nastupili: Tamburaški sastav "Vučedolski zvuci" s vokalnim solistom Živojinom Jergićem iz Pododbora Vukovar, pjesnik Mihajlo Zečević iz Klise, učenica Olja Kikanović iz Srednje škole Dalj, nagrađena na ovogodišnjoj smotri literaraca, te vokalna solistica Anja Teofilović iz Ansambla narodnih igara (ANI) SKD-a "Prosvjeta" Vukovar. Program se odvijao u Etnološkom centru baranjske baštine u Belom Manastiru.

Sljedeći programi nastavljaju se ovim redom:

  • 04.10. – Susret pjesnika u Osijeku
  • 12.10. – Susret folklornih društava u Bijelom Brdu
  • 20.10. – Dramsko veče u Kneževim Vinogradima
  • 26.10. – Svečano zatvaranje u Vukovaru

(Izvor podataka: FB-profil Pododbora "Prosvjeta" Beli Manastir)

Pročitano 515 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok