MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 13. 08. 2019.

Odgađa se "Oazina" zabavna radionica za djecu

Arhivski snimak: Radionica od 12. VII. 2019.Arhivski snimak: Radionica od 12. VII. 2019.U petak, 16. VIII. 2019. godine, neće se održati "Oazina" zabavna radionica za djecu zbog godišnjeg odmora voditeljice. Do sada je, inače, održano deset radionica, na kojima je rađeno puno toga: igra kinetičkim pijeskom, kante – roboti, izrada x – o i mlina, konstrukcije – automobili, lutke od papira, ukrasne ovčice, avioni od papira, enigmatika, radionica ponavljalica te nenasilje.

Radionice se nastavljaju već 23. VIII. 2019. u zajedničkom prostoru Društvenog centra, s početkom u 18 sati. Pripremaju se nove stvari kako bi djeci bilo zanimljivo i raznoliko.

Zabavne radionice za djecu održavaju se u sklopu projekta "Nasilje baš nije fer", financiranog od Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok