MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 03. 08. 2019.

21. kuhanje pilećeg paprikaša s trgancima

Kuhanje pilećeg paprikaša ispred Mađarske kućeKuhanje pilećeg paprikaša ispred Mađarske kuće(Fotoalbum BaranjaMedije s 238 fotografija može se vidjeti ovdje)

U subotu, 3. VIII. 2019. godine, u Mađarskoj kući u belomanastirskom Beljskom naselju, održano je 21. natjecanje u kuhanju pilećeg paprikaša s trgancima (mađarski: čipetkama) u organizaciji Mađarske kulturne udruge "Pélmonostor" i u suradnji s Turističkom zajednicom Baranje. Među 37 kuhara iz raznih dijelova Baranje, Slavonije i inozemstva najbolji je bio Ištvan Lakatoš (Beli Manastir). Po prvi puta održano je i natjecanje u brzini ''trganja'' tijesta u trgance (čipetke), u kome je s iskustvom i brzinom najbolja bila Eva Miklendin (Batina).

Uz mnoštvo posjetitelja, na manifestaciji su bili i belomanastirski gradonačelnik Tomislav Rob te zamjenik osječko baranjskog župana Goran Ivanović.

(Izvor: Rajko Cicak, FB BaranjaMedija:
"
Ištvanov pileći paprikaš je najbolji, a Eva je najbrža trgačica";
za dodatno čitanje: Ivica Getto, glas-slavonije.hr)

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok