MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 01. 07. 2019.

Sajam udruga u "Glasu Slavonije" i drugim medijima

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

U ponedjeljak, 1. VII. 2019. godine, u osječkom dnevnom listu "Glas Slavonije" – i to kako u štampanom, tako i u internetskom izdanju – objavljen je članak o Sajmu udruga Baranje 2019. godine, koji je napisao belomanastirski dopisnik Ivica Getto. Štampani članak može se vidjeti klikanjem na sliku desno, a članak iz internetskog izdanja na ovoj adresi.

Članak o Sajmu udruga Baranje objavljen je i na web-stranici LAG-a Baranja, na FB-stranici Baranjamedije (uz fotoalbum sa 133 slike; napisao i snimio: Rajko Cicak) te na web-portalu Radio-Baranje (autorica članka: Jelena Blašković Đurđević). Fotoalbum je objavljen i na FB-stranici Baranja info. Kratka informacija s poveznicom na video-prilog sa Slavonske televizije mogu se vidjeti na web-stranici 360hr.news.

Najave za ovogodišnji sajam objavljene su na web-portalu Baranjainfo.hr, na web-stranici TZ Baranje te na FB-stranici Baranjamedije.

Pročitano 521 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok