MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 23. 04. 2019.

Poziv na izložbu "Priče Roma"

Osijek, Galerija Kazamat, 29. IV. 2019.Osijek, Galerija Kazamat, 29. IV. 2019."Fade In" i Romski resursni centar iz Darde s radošću pozivaju sve zainteresirane na otvorenje izložbe "Priče Roma", koje će se održati 29. IV. 2019. godine, s početkom u 17 sati, u Galeriji Kazamat Hrvatskog društva likovnih umjetnika Osijek (u Tvrđi).

O čemu se radi? Radi se o priči. Osobnoj priči. Izložba "Priče Roma" donosi 18 osobnih priča Roma i Romkinja, većinom pripadnika i pripadnica podskupina Muntenci / Munćani, Ludari i Ardeljani / Erdeljci, ogranka Bajaši, naseljenih u Slavoniji i Baranji. Premda međusobno različite, kao što se razlikuju osobnosti, iskustva i životi osoba koje ih pričaju, te priče, okupljene u cjelinu, pružaju direktan uvid u suvremeni život i probleme zajednice kojoj nositelji priča pripadaju.

(Opširnije: ovdje)

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok