MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 30. 03. 2019.

Spaljivanje trske u Šećerani

Dim iznad Belog Manastira - "đe gori"?Dim iznad Belog Manastira - "đe gori"?U srijedu, 20. III. 2019. godine, oko podne, nad Belim Manastirom pojavio se gust crni dim. Gledajući iz Betonske ulice, ličilo je kao da nešto gadno gori u centru grada. "Oazin" fotoreporter prvo je slikao taj prizor, a onda se biciklom zaputio prema centru da vidi o čemu se radi.

Izgleda kao da gori u centru gradaIzgleda kao da gori u centru grada
Kako se spomenuti fotoreporter približavao "Konzumu", dim je slabio i udaljavao se, a kod "Bille" već je bilo jasno da je nešto gorjelo negdje u smjeru Šećerane. Tu je od instruktora autoškole doznao da se, pod kontrolom vatrogasaca, spaljuje trska između željezničke pruge prema Mađarskoj i ceste koja od Šumarine vodi kroz Šećeranu prema Šećeranskom jezeru.

Deset dana kasnije, za vrijeme "Oazinog" izleta na Šećeransko jezero, spomenuti fotoreporter vidio je kao izgleda prostor na kome je spaljivana trska...Dimi se negdje iza "Bille" prema ŠećeraniDimi se negdje iza "Bille" prema ŠećeraniCiciklistička staze od Šumarine prema ŠećeraniCiciklistička staze od Šumarine prema ŠećeraniZgarište između pruge, bivše Tvornice šećera i naselja ŠećeranaZgarište između pruge, bivše Tvornice šećera i naselja Šećerana

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok