MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 31. 03. 2019.

Najava koncerta / promocije CD-a "Ceza"

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

Centar za kulturu Grada Belog Manastira i Ogranak Matice hrvatske u Belom Manastiru pozivaju vas na koncert / promociju CD-a "Ceza" "Goran Jurić trija" u izdanju Croatia recordsa. Koncert / promocija će se održati u srijedu, 3. III. 2019. godine, u 19 sati u Dvorani za produkcije Umjetničke škole Beli Manastir, Kralja Tomislava 2 u Belom Manastiru. Ulaz je slobodan.

"Goran Jurić trio" predstavlja instrumentalni džez-album "Ceza", koji je zamišljen kao zaokružena cjelina u kojoj je džez-trio postavljen u nestandardno okruženje. Na albumu, uz dvojicu sjajnih instrumentalista – basista Darija Hleba i bubnjara Darija Bobeka, Goran Jurić teme postavlja na način klasične glazbe uz improvizaciju kao srž džeza, što dovodi do iznimnog slušateljskog iskustva.

Na ovom koncertu album će predstaviti: Goran Jurić (gitara), Dario Hleb (berda) i Borna Šercar (bubanj).

(Izvor i opširnije: jazz.hr)

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok