MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 21. 12. 2012.

Fotomonografija "Općina Darda"

Nova knjiga novinara Saše AlilovićaNova knjiga novinara Saše AlilovićaNa svečanoj sjednici Općinskog vijeća Općine Darde predstavljena je fotomonografija "Općina Darda" autora Saše Alilovića, novinara Radio-Baranje. Fotomonografiju su, u ime izdavača, predstavili načelnik Općine Anto Vukoje i autor Alilović. Na skoro sto stranica prikazana je povijest Darde od njenog prvog spomena do jeseni 2012. godine.

 

U fotomonografiji su predstavljena i naselja Mece, Uglješ i Švajcarnica, koja pripadaju Općini Darda, kao i sve udruge građana, turizam, gospodarstvo, školstvo, vjerske zajednice i sve ostalo što čini život sadašnje Općine Darda. Prikupljanje podataka i izrada fotomonografije, prema autorovim riječima, trajali su godinu dana, a veliku ulogu u njezinom stvaranju imali su brojni Darđani koji su ustupili svoje fotografije i sjećanja.

(Izvor: Radio-Baranja)

 

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok