MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 14. 12. 2012.

"Božićna priča" za belomanastirske mališane

Vesela božićna predstava za djecu 'Božićna priča'Vesela božićna predstava za djecu 'Božićna priča'U petak, 14. XII. 2012. godine, s početkom u 18:30 sati, u belomanastirskoj kinodvorani Gradsko kazalište Beli Manastir izvelo je veselu božićnu predstavu za djecu pod nazivom "Božićna priča". Za belomanastirske mališane te njihove roditelje i nastavnike, koji su dupke ispunili dvoranu, predstavu su organizirali Udruga osoba s alergijama i problemima disanja "Alerga" i Udruga roditelja djece s posebnim potrebama "Baranjski leptirići".

Predstavu je režirala Daniela Taslidžić Herman, uz tehničku pomoć Zorana Hermana, a u njoj su glumili: Matej Benek (dječak), Anamaria Embreuš (djevojčica), Nebojša Šimić (vilenjak Poki), Biljana Marušić (vila Lili) i Stefan Damjanić (Djed Božićnjaka).

Puna dvorana malih gledalacaPuna dvorana malih gledalacaMali gledaoci su bila oduševljeni predstavom. U pojedinim trenucima aktivno su sudjelovali u njoj, pljeskali i potvrđivali kad je to trebalo, a na kraju zajedno s glumcima i zaplesali.

* * *

Poslije predstave, glumci su s organizatorima otišli na druženje u Mađarsku kuću u Ulici Josipa Bösendorfera. Tu im je glavni kuhar Jožika (Josip) Bolšec skuhao izvrstan čobanac, ali i otkrio tajnu da u čobanac dolazi i komad čokolade, nešto meda, malo šećera te potrebna količina uobičajenih začina. Na druženju, koje je proteklo u ugodnom društvu i zanimljivim razgovorima, bila je i "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić, članica "Alerginog" Nadzornog odbora.

A druženje s članicama "Alerge" uvijek je zabavno i veselo. Divno je čuti kako netko s puno ljubavi, volje i entuzijazma organizira mnoge aktivnosti za svoje članove: npr. razna predavanja, kreativne radionice te dvotjedno ljetovanje u Vili "Baranja" u Dramlju kraj Crikvenice, uz obaveznu talasoterapiju. U ime zajednice, veliko im HVALA.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok