MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 20. 06. 2012.

Dragana i Savica javne radove odrađuju u "Oazi"

 

Savica Vujatović
Savica Vujatović ima pune ruke posla

Mirovna grupa Oaza priključila se onim subjektima u lokalnoj zajednici koji primaju u radni odnos dugotrajno nezaposlene osobe koje se zapošljavaju u javnim radovima. Takve zaposlenike ne plaća "Oaza", već država, a "Oaza" im samo osigurava posao u okviru svojih aktivnosti.

Tako su zaposlene Dragana Jeličić kao asistentica u "Oazinom" internet-klubu i Savica Vujatović kao dopuna na poslovima vezanim za kreativne radionice za žene te za pomoć u šivanju za potrebe starih osoba. Radni odnos im teče od 15. III. 2012. godine i traje do 14. VII.

Dragana Jeličić
Dragana Jeličić kao asistentica u internet-klubu

Dragana pruža pomoć korisnicima pri korištenju kompjutera, pisanju zamolbi, dopisa i slično. S korisnicima se brzo upoznala pa se oni maleni koji se vole drugačije predstavljati više ne mogu tako šaliti misleći da ih "nova teta" ne poznaje. A i dugovanja moraju podmiriti prije nego li sjednu za kompjuter. Savica ima pune ruke posla s izradom suvenira i rukotvorina i s pomaganjem pri šivanju. Svoju kreativnost tako će najbolje ispoljiti.

I Dragana i Savica u svojim radnim knjižicama posjeduju potrebne kvalifikacije za obavljanje navedenih poslova. Brzo su se uklopile u "Oazin" kolektiv pa često priskoče kolegicama kad je nešto hitno. Sigurno će im biti žao kad njihov radni odnos bude završio.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok