MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 13. 05. 2011.

Prva rekreativna radionica u Bolmanu

Zlatna žena iz Bolmana
Rekreativna radionica u Bolmanu

U petak, 13. V. 2011. godine, s početkom u 20 sati, u bolmanskom Domu kulture održana je prva rekreativna radionica za žene u sklopu projekta "Važno je imati podršku", koji financira Europska Unija. Takve će se radionice održavati dva puta mjesečno u sljedećih 18 mjeseci na pet lokacija u Baranji (Batina, Branjina, Branjin Vrh, Darda, Bolman – Petlovac), a držat će ih trenerice iz Gimnastičkog društva Beli Manastir.

Na radionici u Bolmanu učestvovalo je desetak članica udruge "Zlatna žena", vodila ju je Evica Čutoraš, a vježbe su prilagođene ženama srednje dobi. Prema riječima voditeljice Čutoraš, Bolmanke su bile oduševljene vježbama, a radionica im je – kratko trajala.

Pročitano 988 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok