MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 19. 08. 2020.

Utakmica NK "Jovan Lazić" – NK "Sloga" 3:3

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

U srijedu, 19. VIII. 2020. godine, s početkom u 18:30 sati, na igralištu u Bolmanu odigrana je prijateljska nogometna utakmica između NK-a "Jovan Lazić" (crveni dresovi) i NK-a "Sloga" (bijeli dresovi) iz Borova, koja je završila rezultatom 3:3. Za bolmanski tim golove su zabili Saša Kuzmanović, Ivan Barun i Zoran Kovač, a za "Slogu" D. Aleksić, Ilinčić i Milošević.

Prvo poluvrijeme pripalo je domaćoj ekipi, koja je povela s 3:1. U drugom poluvremenu gosti su bili bolji i uspjeli izjednačiti rezultat.

NK "Jovan Lazić" igrao je u sastavu: 1. Filip Stjepan Vuylsteke, 2. Ivan Štrbac, 3. Branislav Bošnjak, 4. Zoran Kovač, 5. Saša Kuzmanović, 6. Darko Čanadžija, 7. Ivan Barun, 8. Mirko Mišković, 9. Stevan Petrović, 10. Marijan Vuka, 11. Slavko ?. Još su, u drugom poluvremenu, igrali: David Mlinarević, Milan Mlinarević, Ljubomir Plećaš, Alen Pranjić, Nikola Šukunda i Dalibor Tatarin.

"Sloga" je igrala u sastavu: Mašić, Lazarević, Lukić, Palić, Kalenić, Savatić, Stanojević, Milošević, Aleksić D., Ilinčić i Šerbić (na klupi: Crnobrnja).

Pročitano 90 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok