MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 09. 08. 2020.

Baranjski nogometni vikend

NK "Jovan Lazić" (crveni) - NK "Omladinac" Petrijevci (bijeli)NK "Jovan Lazić" (crveni) - NK "Omladinac" Petrijevci (bijeli)Baranjski nogometaši odigrali su prošli vikend (7-9. VIII. 2020) četiri utakmice. Prvo je u petak, 7. VIII., na igralištu u Bolmanu, odigrana prijateljska utakmica između NK-a "Jovan Lazić" Bolman i NK-a "Omladinac" Petrijevci. Utakmica je završena visokom pobjedom bolmanskog kluba rezultatom 7:1. Za domaći tim golove su zabili Darko Čanadžija (3), Stevan Petrović (2) i Dejan Todorović (2), a za goste Kuštro (1).

U subotu (8. VIII.) na igralištu u Šećerani odigrala je polufinalna utakmica Nogometnog kupa Baranje između ŠNK-a "Baranja Belje" i NK-a "Darda", koja je završila rezultatom 2:2. Nakon izvođenja jedanaesteraca "Darda" se kvalificirala u finale rezultatom 5:7.

ŠNK "Baranja Belje" (plavi) - NK "Darda" (žuti)ŠNK "Baranja Belje" (plavi) - NK "Darda" (žuti)Dan kasnije, u nedjelju (9. VIII), na stadionu u sklopu Sportsko-rekreacijskog centra Kneževi Vinogradi, odigrana je druga polufinalna utakmica između NK-a "Borac" i NK-a "Bratstvo" Jagodnjak. Visokim rezultatom 5:0 u finale se kvalificirao NK "Borac".

NK "Borac" (crveno-bijeli) - NK "Bratstvo" Jagodnjak (plavi)NK "Borac" (crveno-bijeli) - NK "Bratstvo" Jagodnjak (plavi)Istog dana u Branjinom Vrhu odigrana je međunarodna prijateljska utakmica između domaćeg NK-a "Croatia" i kluba "Sátorhely SE" (što se čita Šatorhelj) iz istoimenog mađarskog sela, udaljenog 7,5 km od granice. Utakmica je završila rezultatom 3:2 za domaćine.

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

 

(Izvori: FB NK "Jovan Lazić"; FB "Omladinac" Petrijevci; FB "Baranja Belje";
FB NK "Darda"; FB "Borac"; FB NK "Bratstvo"; FB Dražen Peter)

* * *

Napomena: Dana 19. VII. 2020. godine NK "Omladinac" iz Petrijevaca odigrao je prvu pripremnu utakmicu u Jagodnjaku protiv domaćeg NK-a "Bratstvo" i izgubio rezultatom 7:1. Prvo poluvrijeme završilo je rezultatom 1:1, ali su u drugom poluvremenu domaćini mijenjali igrače, a gosti to nisu mogli jer se za utakmicu okupilo njih svega 12 pa više nisu mogli parirati protivniku. ZA NK "Bratstvo" golove su postigli Dario Pinter (5), Dejan Nikolić (1) i Slobodan Šujdović (1), a za goste Prekrat (1).

Dakle, NK "Omladinac" je u kratkom razdoblju izgubio dvije utakmice visokim rezultatom 7:1 s ekipama iz susjednih sela Jagodnjaka i Bolmana. Kako je nakon utakmice u Bolmanu (7. VIII.) na FB-stranici NK-a "Omladinac" stajala samo objava o izgubljenoj utakmici od NK-a "Bratstvo" (19. VII.), došlo je do nesporazuma te je priređivač ovog članka – ne obraćajući pažnju na datum objave – pomislio kako je na FB-stranici NK-a "Omladinac" netko greškom napisao da je utakmica igrana u Jagodnjaku, a ne u Bolmanu (vidjeti ovdje: FB "Omladinac" Petrijevci i ovdje: FB NK "Bratstvo").

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok