MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 01. 03. 2022.

Likovno-kreativna radionica uz krofne

Radionice se održavaju u sklopu programa 'Dostojanstveno starenje'Radionice se održavaju u sklopu programa 'Dostojanstveno starenje'(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U "Oazinom" dnevnom boravku, prvog utorka u novom mjesecu, 1.3.2022. godine, održana je još jedna u nizu likovno-kreativnih radionica, po programu "Dostojanstveno starenje", financiranom sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Radionici su, pored "Oazinih" zaposlenica Ane i Dragane, prisustvovale, sada već gotovo standardne, četiri korisnice, Jadranka, Jelisavka, Savica i Mirjana, koje su odmah po dolasku prionule predviđenoj temi radionice, izradi papirnatih cvjetova.

Kreativne i dobro raspoložene korisnice su od šarenih papirnatih salveta, za kratko vrijeme, napravile prelijepe unikatne cvjetove koji će, aranžirani u jedinstvene bukete, biti podijeljeni na jednom od "Oazinih" skorašnjih događanja.

I ovoga puta je potvrđena ona izreka da mašta radi svašta, u što se možete uvjeriti i sami ako prelistate navedeni fotoalbum.

Naravno, naše vrijedne kreativke su i domaćinski ugošćene, ovoga puta, budući da je vrijeme poklada, slatkim mirisnim krofnama. I tako uz rad, maštu i priču došao je kraj radionice i lijepog, ugodnog uobičajenog druženja.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok