MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 25. 02. 2022.

Izrada maski u "Oazi"

(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Na ovotjednoj radionici bili su samo dječaciNa ovotjednoj radionici bili su samo dječaciU petak, 25.2.2022. godine, održana je još jedna zabavna radionica za djecu. Kako je sada vrijeme maškara, ovoga puta su se u "Oazi" izrađivale maske. Budući da se u "Oazi" prate važni događaji tijekom godine, pa se tako izrađuju prigodne stvari za Božić, Valentinovo i sl., bio je red da se nešto napravi i za maškare.

Na prijašnjim radionicama djeca su se izjasnila da ne žele sami izrađivati maske od kartona jer im to baš i nije zanimljivo. Zato su dobili zadatak ukrasiti plastične maske. Izbor nije bio lagan jer su dobili puno različitih materijala za ukrašavanje. Ono što je bilo specifično za ovu radionicu je da su bili samo dječaci, Antonio, Dario, Ognjen i Roko, koji su se jako dobro snašli u zadatku. Uglavnom je svatko od njih izradio po dvije maske, a neki čak i po tri. Maske su zaista predivne i svaka je lijepa na svoj način. Svi su svoje urađene maske ponijeli kući.

Svaka maska je drugačija i lijepa na svoj načinSvaka maska je drugačija i lijepa na svoj način

Tko je želio, na radionicu je mogao doći i maskiran. Na kraju su se slikali sa svojim novim maskama i, kako se može vidjeti na njihovim licima, svi su bili zadovoljni rezultatima.

Naravno, osim maski, za ovo doba godine neizostavne su i krofne pa su djeca i njima počašćena na ovoj radionici. Radionicu je vodila Sandra koja ni sama nije mogla odoljeti raznoraznim materijalima pa je i ona ukrasila jednu masku.

Dječje radionice se nastavljaju održavati svakog petka od 17 sati i sva djeca koja su zainteresirana za ovakvu vrstu zabave su dobrodošla.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok