MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 05. 09. 2021.

Nominacije za Nagradu i priznanja Krunoslav Sukić

Centar za mir, nenasilje i ljudska prava – Osijek raspisao je Javni poziv za nominacije za Nagradu i priznanja za promicanje mirotvorstva, nenasilja i ljudskih prava "Krunoslav Sukić" 2021.

Nominacije se zaprimaju od 5. IX. do 5. XI. 2021. godine.

Kompletan Javni poziv, uvjeti istoga, kao i potrebna dokumentaciju mogu se pronaći ovdje i ovdje.

Nagrada i priznanja "Krunoslav Sukić" namijenjeni su pojedincima, organizacijama i institucijama za osobit doprinos u zaštiti i promociji ljudskih prava i sloboda čovjeka i dosljedno promicanje kulture mira i nenasilja u Hrvatskoj, odnosno za učinke djelovanja u Hrvatskoj. Stoga mogu biti nominirane i inicijative i građani iz područja Zapadnog Balkana čije djelovanje ima učinke u Republici Hrvatskoj.

Za bilo kakva pitanja vezana uz Javni poziv i nominacije možete se javiti na e-mail: nagrada@centar-za-mir.hr ili direktno Nataliji Havelki, izvršnoj direktorici Centra za mir, na broj mobitela 091/619-48-80.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok