MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 14. 09. 2021.

"Zelena čistka" 2021.

U utorak, 14. IX. 2021. godine, s početkom u 10 sati, u organizaciji Grada Belog Manastira, održan je sastanak vezan za nacionalnu kampanju zaštite okoliša – "Zelena čistka" 2021., koja će se održati u subotu, 18. IX. 2021. godine.

Na sastanku su sudjelovali predstavnici triju belomanastirskih srednjih škola, predstavnici Grada, na čelu s Goranom Hesom, predstavnik Baranjske čistoće te predstavnice organizacija civilnog društva Projekta građanske demokratske inicijative (P.G.D.I.), Mirela Alagić, i Mirovne grupe Oaze, Katarina Gaćina.

Na sastanku su dogovorene lokacije održavanja aktivnosti, tako da će volonteri srednjih škola čistiti dvorište u krugu škola, dok će organizacije civilnog društva "Zelenu čistku" odraditi na Šećeranskom jezeru, u petak, 17. IX. 2021. godine, s početkom u 10 sati.

Zelena čistka zajednička je akcija čišćenja divljih odlagališta otpada koja se u Hrvatskoj održava već devetu godinu zaredom. Čišćenjem vlastitog kutka okoliša, zajedničkim snagama, budi se svijest o utjecaju čovjeka na okoliš te važnosti odgovornog gospodarenja otpadom s ciljem očuvanja okoliša, prirode i planeta Zemlje.

Ovim putem pozivamo vas da nam se pridružite na Šećeranskom jezeru i da ga skupa učinimo čišćim i ljepšim mjestom.

(Izvor fotografije i dijela teksta: zelena-cistka.org)

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok