MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 11. 09. 2021.

Izlet na Šećeransko jezero

Krenulo se ispred Društvenog centraKrenulo se ispred Društvenog centra(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Ovi sunčani dani "babljeg ljeta" mame šetače i izletnike u prirodu pa je stoga i "Oaza", 11. IX. 2021. godine, organizirala kratki izlet na Šećeransko jezero, po programu "Dostojanstveno starenje", Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Dobro raspoložena družina u subotnjim popodnevnim satima okupila se ispred Društvenog centra i krenula, neki biciklima, neki autima, put Šećeranskog jezera, koje je nekada vrvilo kupačima, a sada samo šetačima i pecarošima.

Jezero, koje krase prekrasni labudovi, lijepo je i ugodno mjesto za odmor i rekreaciju, što je potvrdilo i naših četrnaest korisnika. Ilonka, Katica, Klara, Ljiljana, Ljubo, Milka, Mirjana, Nikola, Rožika, Savica, Stevan, Tereza, Valerija i Vida te "Oazina" zaposlenica Ana nekoliko sati proveli su na jezeru šetajući, pričajući i družeći se uz malo osvježenje.

Kako ih je put kući vodio pored nadaleko poznate slastičarnice "Jadran", nisu imali drugog izbora nego svratiti i na koju kuglu sladoleda.

Osvježeni i dobro raspoloženi razišli su se svako svojim putem uz dogovor za sljedeći izlet na neko novo mjesto u našoj lijepoj Baranji.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok