MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 31. 08. 2020.

"Oazin" rad od kuće (II)

Sandra KušenićSandra Kušenić"Oazina" direktorica i projekt-koordinatorica Vesna Nedić kao odgovorna osoba donijela je još 16. III. 2020. godine odluku da će zbog epidemije koronavirusa "Oazini" zaposlenici i aktivisti nadalje raditi od kuće. Za to su im osigurana sva potrebna sredstva, a oni su obavezni svakodnevno kontaktirati odgovornu osobu radi dogovora o načinu obavljanja radnih zadataka (vidjeti OVDJE i OVDJE). Stoga su i aktivnosti dva "Oazina" aktualna projekta prilagođene novonastaloj situaciji.

 * * *

Sandra Kušenić iz Belog Manastira, voditeljica "Oazinih" zabavnih radionica za djecu, nastavila je od kuće organizirati takve radionice, a nakon poduže stanke prvu je ponovo održala 28. VIII. 2020. (vidjeti OVDJE). Dječje radionice, kroz projekt "Nasilje baš nije fer", financija Grad Beli Manastir (o čemu smo pisali OVDJE).

Vesna NedićVesna NedićKako je još uvijek lijepo vrijeme, a i zbog svih epidemioloških preporuka, prva radionica održana je vani. I svoje ostale zadatke, poput prikupljanja "Oazinog" presklipinga, Sandra radi od kuće.

* * *

Korisnici projekta "Nova znanja – nove prilike", na kojem je "Oaza" partner Udruzi žena Vukovar, trenutno pohađaju osposobljavanje za voditelja izrade i provedbe projekata financiranih iz EU. Osposobljavanje se provodilo online.

Njihov rad prati i s njima online komunicira koordinatorica na projektu Vesna Nedić, koja je još ožujku 2020. godine predsoblje svoje kuće pretvorila u novi ured, preselivši iz "Oaze" svu potrebnu opremu i dokumente. Od kuće kontaktira donatore, partnere na projektu, "Oazine" aktiviste, prati natječaje, piše izvještaje…

 * * *

Neno RadićNeno Radić"Oazin" informatičar Neno Radić iz Višnjevca također od kuće održava "Oazinu" web-stranicu, online pruža informatičku podršku "Oazinim" zaposlenicima i aktivistima, a po potrebi i korisnicima, te također prikuplja "Oazin" preskliping.

I drugi poslovi obavljaju se od kuće, kao npr. priprema članaka za "Oazinu" web-stranicu i objave na "Oazinom" Facebooku te informiranje drugih medija o "Oazinim" aktivnostima.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok