MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 28. 09. 2020.

"Nova znanja – nove prilike": Edukacija u Višnjici

Vesna Nedić, Danijela Vuković, Mirjana Bilopavlović, Dejana Crvenković i Jelena JovanovićVesna Nedić, Danijela Vuković, Mirjana Bilopavlović, Dejana Crvenković i Jelena JovanovićOd četvrtka do petka, 24-25. IX. 2020. godine, u Hotelu Višnjica u naselju (pustari) Višnjica, 13 km udaljenoj od Slatine, održana je edukacija (izobrazba) za pet predstavnica udrugā koje provode projekt "Nova znanja – nove prilike". Tema edukacije bila je rad s dugotrajno nezaposlenim osobama, a držala ju je Irena Mikulić, voditeljica Odjela za obrazovanje "PRONI Centra za socijalno podučavanje".

U edukaciji su učestvovale: ispred nositelja projekta – Udruge žena Vukovar, Jelena Janković i Dejana Crvenković, te ispred partnerskih udruga: Mirjana Bilopavlović iz Centra za podršku i razvoj civilnog društva Delfin iz Pakraca, Danijela Vuković Litarac iz udruge "S.O.S – savjetovanje, osnaživanje, suradnja" iz Virovitice i Vesna Nedić iz Mirovne grupe Oaza Beli Manastir.Edukatorica Irena Mikulić (desno)Edukatorica Irena Mikulić (desno)

***

Projekt "Nova znanja – nove prilike" odobren je iz poziva "Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina" UP.02.1.1.06., a financira se sredstvima Europske Unije u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.–2020. iz sredstava Europskog socijalnog fonda u stopostotnom iznosu.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok