MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 08. 02. 2020.

"Oazine" dnevne aktivnosti – uvijek četvrtkom

Uvijek četvrtkom: Mara Bodlović, Dubravka Simendić, Margita Relić, Klara TrajkovićUvijek četvrtkom: Mara Bodlović, Dubravka Simendić, Margita Relić, Klara TrajkovićNeke "Oazine" korisnice sastaju se svakog četvrtka u "Oazinom" dnevnom boravku. Druže se uz društvenu igru "Rummy". Standardnu ekipu čine Mara, Dubravka, Margita (Greta) i Klara (na slici).

Najopuštenije su kad u "Oazinom" dnevnom boravku nema drugih korisnika: djece ili onih koji idu na internet. Tada se mogu potpuno koncentrirati na igru jer im ništa ne odvlači pažnju. Tako brzo nisu zbrajale i uočavale ni u svojim prvim "najboljim godinama", kao sad u ovim najboljim godinama. Našale se s vremena na vrijeme na svoj račun, ali igra se ne prekida... I jedva se čeka sljedeći – četvrtak.

Pročitano 49 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok