MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 17. 01. 2020.

U "Oazinu" burzu stigla velika donacija iz Funtane

Roba za sve uzrasteRoba za sve uzraste(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 17. I. 2020. godine, u "Oazinu" burzu odjeće i obuće stigla je velika donacija robe iz župnog Caritasa Župe Funtana. Kontakt-osoba za tu donaciju bila je Pava Štifanić, koja je sudjelovala u skupljanju, sortiranju i pakiranju robe i u organizaciji slanja velike količine odjeće i obuće u Beli Manastir.

Robu je do Društvenog centra kombijem dovezao Krešo iz Vukovara, koji se nije htio ni slikati, ni otkriti svoje prezime. Putujući iz Istre u Vukovar usput je došao i do Belog Manastira

Pristigla donacija sadrži odjeću, obuću, posteljinu, pelene, jorgane… Robe ima za sve uzraste: za djecu, žene, muškarce, što znači da će brojni "Oazini" korisnici moći pronaći i dobiti ono što im je potrebno.

Uime svojih korisnika, "Oaza" zahvaljuje donatorima na toj stvarno velikoj donaciji.

* * *

PS. Na portalu istarski.hr, u članku od 10. VII. 2019. godine, pročitasmo, pored ostaloga, i ovo:

"Pava Štifanić vodi župni Caritas, koji je vrlo aktivan unatoč mjestu u kojem se uglavnom ne oskudijeva. 'Nas smo četiri dobile službeno od biskupije dopuštenje i imenovanje, a petnaestak je volontera u Caritasu te ih se po potrebi uključi još. Narod je jako osjetljiv i solidaran kad su u pitanju osobe u potrebi. Uključeni smo u sve veće akcije, zapravo ono što je na biskupijskoj razini, a istodobno smo aktivne u župi, zatim za cijeli Hrvatski Caritas prikupljamo kad je nešto potrebno.'"

Pročitano 218 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok