MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 21. 01. 2020.

Radionica o prijavljivanju projekata i programa

Grad Beli ManastirGrad Beli ManastirGradska uprava Grada Belog Manastira obavještava sve zainteresirane udruge da će se u četvrtak, 23. I. 2020. godine, s početkom u 17 sati, u Maloj vijećnici Grada Belog Manastira, Ulica kralja Tomislava 53, održati radionica o prijavljivanju projekata i programa udruga na natječaj Grada Belog Manastira u 2020. godini.

Na radionici će predstavnici Grada Belog Manastira govoriti o uvjetima natječaja, natječajnim obrascima i dokumentaciji, vremenskom okviru provođenja natječaja, postupku ugovaranja, načinu provedbe ugovorenih projekata i programa te odgovarati na pitanja vezana uz natječaj. Predviđeno trajanje radionice je 45 minuta.

(Izvor: FB Grada Belog Manastira)

Pročitano 324 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok