MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 19. 01. 2020.

Održana sedma "Gezijada" u osječkoj Tvrđi

'Antifišijada' u Tvrđi'Antifišijada' u Tvrđi

(Fotoalbum Stjepana Zeca može se vidjeti ovdje)

Ispred restorana "Slavonska kuća" u osječkoj Tvrđi održana je u nedjelju, 19. I. 2020. godine, sedma međunarodna Fišijada Geza Gudlin 2020 (popularno zvana "Gezijada"), tradicionalno okupljanje na kome se osvaja jedinstvena titula majstora najgoreg fiša. Sve je počelo prije sedam godina, okupljanjem desetak poznanika koji su htjeli obilježiti 10. godišnjicu smrti svog prijatelja – legendarnog osječkog ugostitelja Geze Gudlina, a pretvorilo se u jedinstveni regionalni događaj na koji dolaze i natjecatelji iz okolnih zemalja.

– Po uzoru na našeg učitelja i ugostitelja Gezu Gudlina, a kako je kod njega išlo sve naopako, njemu u čast natječemo se za najgori fiš. Ako bude klasično natjecanje, neće biti zanimljivo pa smo odlučili birati najgori fiš. Iz godine u godinu ljudi baš vole dobiti titulu za najgori fiš, kaže organizator Tomislav Barić.

 (Opširnije: osijek-danas.com;
 također: hedonism-tourism.org)

Pročitano 314 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok