MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 09. 01. 2020.

"Oazine" dnevne aktivnosti – uvijek četvrtkom

Mara, Dubravka, Margita (Greta) i KlaraMara, Dubravka, Margita (Greta) i KlaraNeke "Oazine" korisnice sastaju se svakog četvrtka u "Oazinom" dnevnom boravku. U 15:30 sve je spremno i na stolu: kava, čaj, grickalice, karte. Druženje uz "Rummy" može početi, a trajat će do 18 sati. Standardnu ekipu čine Mara, Dubravka, Margita (Greta) i Klara (na slikama).

Svaki četvrtak poslijepodne...Svaki četvrtak poslijepodne...U posljednjem mjesecu 2019. godine održana su tri druženje četvrtkom: 5, 12. i 19. prosinca. To druženje njima mnogo znači pa je "problem" nastao zbog toga što "Oaza" ne radi na drugi dan Božića, u četvrtak, 26. XII. Po običaju, ručat će na brzinu i što onda? Toga dana navečer neće biti ni njihovog uobičajenog vježbanja. Zato su se dogovorile da tog popodneva idu (pro)šetati. Svaki dan treba ispuniti nečim korisnim i ugodnim.

Pročitano 245 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok