MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 30. 12. 2019.

Novogodišnji paketići za korisnike toplih obroka

Korisnici besplatnog toplog obrokaKorisnici besplatnog toplog obrokaKao i niz godina do sada, tako i ove godine "Oaza" nije zaboravila razveseliti skromnim paketićima svoje potrebite sugrađane. Naime, već tradicionalno za kraj godine korisnici besplatnih toplih obroka dobivaju paketiće s prikladnom čestitkom. Ove godine 28 korisnika dobilo je "Oazin" slatko-slani paketić s čestitkom, rađenom s ljubavlju i s puno mašte na zabavnim radionicama za djecu (vidjeti OVDJE).

Paketiće je podijelio korisnicima dobro znani "Oazin" volonter Ljubo i to na 28 raštrkanih adresa u Belom Manastiru i prigradskim naseljima. Iako je paketić skroman, "Oazinim" korisnicima jako je vrijedan jer ih je "Oaza" tom malom gestom obradovala, a ujedno im dala do znanja da nisu zaboravljeni u danima slavlja i sveopćeg darivanja.

 

Pročitano 234 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok