MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 20. 12. 2019.

"Slapov" advent u Erdutu

Predsjednica 'Slapa' Sonja Vuković (lijevo u sredini)Predsjednica 'Slapa' Sonja Vuković (lijevo u sredini)U petak, 20. XII. 2019. godine, s početkom u 14 sati, u Centru za održivi ruralni razvoj u Erdutu osječka Udruga za kreativni razvoj Slap organizirala je po dvanaesti put "Advent u Erdutu". Na to događanje slapovci su pozvali svoje prijatelje, suradnike i partnere iz javnog, civilnog i privatnog sektora, koji su pristigli iz Osijeka, Baranje te Erduta i okoline.

Na početku druženja predsjednica "Slapa" Sonja Vuković zahvalila je prisutnima što su i ove godine bili uz "Slap" te kratkom prezentacijom prikazala "Slapov" stvarno impresivni radni tim, kao i aktivnosti i projekte koje provede. Na druženju organiziranom uz domaće delicije iz Baranje su bili: Lidija i Stanko Dabić iz Belog Manastira (LAG Baranja), Jasna Petrović iz Kneževih Vinograda (Udruženje "Baranja"), Branka Ljubišić iz Belog Manastira (i Zagreba) te Vesna Nedić (Mirovna grupa Oaza).

Pročitano 200 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok