MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 05. 12. 2019.

"Oazine" dnevne aktivnosti – uvijek četvrtkom

Igračice 'Rummyja': Mara, Dubravka, Margita (Greta) i KlaraIgračice 'Rummyja': Mara, Dubravka, Margita (Greta) i KlaraNeke "Oazine" korisnice sastaju se svakog četvrtka u "Oazinom" dnevnom boravku. Druženje počinje već u 14 sati i nešto minuta i traje do 18 sati. Grozničavo čekaju jedna drugu i ne daj bože da koja okasni. U 15:30 sve je na stolu: kava, čaj, grickalice, karte. Standardnu ekipu za igru "Rummy" čine Mara, Dubravka, Greta i Klara (na slici).

Dubravka, Margita i Klara; u pozadini Dijana i ViliDubravka, Margita i Klara; u pozadini Dijana i ViliDruženje 28. XI. 2019: Klara, Dubravka i MargitaDruženje 28. XI. 2019: Klara, Dubravka i MargitaU igri vrijeme im brzo prođe. A ako netko izostane, kao četvrta uskače "Oazina" zaposlenica Jelena, koja toga dana dežura u "Oazinoj" burzi odjeće i obuće u poslijepodnevnoj smjeni. U jedanaestom mjesecu 2019. godine održana su četiri druženje četvrtkom: 7, 14, 21. i 28. studenog.

Pored njih, "Oazini" gosti budu i Dijana i Vili (na drugoj slici) iz Popovca, koji su redoviti korisnici interneta. Na internet redovito dolazi i nekoliko momčića, a nalete još neki korisnici kad im nešto zatreba.

Igračice "Rummyja" su gospođe u najboljim godinama. Nemaju one vremena na bacanje, svaki njihov minut ispunjen je akcijom i druženjima, a u druženjima u "Oazi" našle su nešto u čemu će uživati. Cijeli život bile su u trku i sad ih je teško zaustaviti. Jedina je razlika što sad trče – za sebe.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok