MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 06. 12. 2019.

Volonterska priznanja za Grad Beli Manastir

Kliknite na sliku da biste je vidjeli u većem formatuKliknite na sliku da biste je vidjeli u većem formatu

(Fotoalbumi se mogu vidjeti ovdje i ovdje-BaranjaMedija)

U petak, 6. XII. 2019. godine, s početkom u 12:30 sati, u Maloj vijećnici Grada Belog Manastira, svečano su dodijeljene "Nagrada volonter / volonterka godine", dva "priznanja za volonterski angažman" u 2019. godini te jedno posebno priznanje. Dobitnica "Nagrade volonterka godine" je Ana Palagyi, dobitnici "Priznanja za volonterski angažman" su Gordana Jakopec i Nikola Arc, a dobitnik posebnog priznanja je Vladimir ŠkroboBajo.

Nagradu, priznanja i posebno priznanje dodijelio je "Oazin" volonterski centar, a uručili su ih zamjenik belomanastirskog gradonačelnika Predrag Stojanović, predsjednica "Oaze" Jasna Petrović i direktorica Mirovne grupe Oaza Vesna Nedić. Svečanost je organizirala i vodila Ana Jeličić, voditeljica "Oazinog" volonterskog centra.

Priznanja su dodijeljena volonterkama i volonterima zaslužnima za nesebičan doprinos u razvoju i poboljšanju kvalitete života u svojoj zajednici, a povodom Međunarodnog dana volontera (5. XII.). Ovo je peti put da "Oazin" volonterski centar dodjeljuje takva priznanja.

(Obrazloženje se može pročitati ovdje;
slični članci: glas-slavonije.hr, BaranjaMedija.hr, Matica umirovljenika)

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok