MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 07. 11. 2019.

"Oazine" dnevne aktivnosti – ponekad četvrtkom

Zanimljiva društvena igraZanimljiva društvena igraNeke "Oazine" korisnice sastaju se svakog četvrtka u "Oazinom" dnevnom boravku. Druženje počinje u 15 i traje do 18 sati. Standardnu ekipu za igru "Rummy" čine Mara, Dubravka, Greta i Klara (na slici). A ako netko izostane, kao četvrta uskače "Oazina" zaposlenica Jelena, koja toga dana dežura u "Oazinoj" burzi odjeće i obuće u poslijepodnevnoj smjeni.

U desetom mjesecu 2019. godine održano je pet druženje četvrtkom: 3, 10, 17, 24. i 31. listopada.

Pored njih, "Oazini" gosti budu i Vili i Dijana iz Popovca. Dođu na internet, pregledaju poštu, malo porazgovaraju sa ženama pa svima vrijeme brzo prođe. Povremeno navrate još po neki korisnici, a redovito dolazi i nekoliko momčića koji vrijeme provode na internetu.Momčići na internetu, žene za 'okruglim stolom'Momčići na internetu, žene za 'okruglim stolom'

Pročitano 109 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok