MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 07. 08. 2019.

Dostava besplatnih toplih obroka (VII/2019)

Topli obroci za 'Oazine' korisnikeTopli obroci za 'Oazine' korisnikeU sedmom mjesecu 2019. godine nastavljena je dostava besplatnih toplih obroka "Oazinim" potrebitim korisnicima. Tu socijalnu uslugu financiraju Grad Beli Manastir i Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. U dostavu besplatnih toplih obroka bilo je uključeno 28 korisnika, mada taj broj varira od dana do dana jer, kao što uvijek i napominjemo, korisnici su većinom osobe starije životne dobi, najčešće bolesne, pa samim time i često po bolnicama na raznim pretragama, koje traju i više dana.

Kao i dosada, "proizvođač" i distributer toplih obroka i dalje je belomanastirski Bistro "Kod Kaje", koji je u proteklom mjesecu "Oazinim" korisnicima pripremio i dostavio 626 raznovrsnih toplih obroka. Obroci se dostavljaju radnim danima i to negdje između 12 i 14 sati kako bi korisnicima došli za ručak.

Pročitano 212 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok